Pak-Türk 2017 Proje Başvuruları Başlamıştır!

2017-2018 eğitim öğretim yılında Pakistan ile Türkiye arasında, lisansüstü eğitim gören öğrenci ve öğretim elemanı hareketliliğini esas alan Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı başlatılması 13.04.2017 tarihli Yürütme Kurulu Kararı ile uygun görülmüştür.

Proje yürütücüleri tarafından, Pakistan'daki yükseköğretim kurumları ile gerçekleştirilmesi planlanan proje başvurularının, 31.08.2017 tarihi mesai bitimine kadar  https://yoksis.yok.gov.tr üzerinden girişlerinin yapılması; başvuru çıktılarının ise üniversiteniz Mevlana Koordinatörlüğü aracılığıyla rektör imzalı üst yazı ekinde Başkanlığımıza iletilmesi gerekmektedir. Dağıtımlı yazı ve Çağrı metni için tıklayınız.

Başvuru sırasında karşılaşabileceğiniz sorunlarız/sorularınızı aşağıdaki e-postalara bildirebilirsiniz:

Esra Ebru Mavi: esra.mavi@yok.gov.tr

Emre Ceviz: emre.ceviz@yok.gov.tr