Mevlana Değişim Programı

2014-2015 ASİL LİSTE BAŞVURU SONUÇLARI

2014-2015 eğitim-öğretim dönemi için Mevlana Değişim Programı kapsamında kaynak kısıtlamasından dolayı üniversitemizin talep etmiş olduğu kontenjanların tümünü karşılayacak yeterli bütçe aktarılamamıştır.

Söz konusu kısıtlama gereği gün sayısına sınırlandırma getirilmesi ve bütçenin giden öğretim elemanı öncelikli olmak üzere kullanılması Rektörlüğümüzce uygun görülmüştür.
Seçilemeyen ve  isteyen öğrenci ve öğretim elemanları programdan burssuz olarak yararlanabilir.

Giden Öğretim Elemanı Sonuçları için   tıklayınız...
Gelen Öğretim Elemanı Sonuçları için     tıklayınız...
Giden Öğrenci Sonuçları için    tıklayınız...
Gelen Öğrenci Sonuçları için   tıklayınız...

HİBESİZ HAREKETLİLİK FAALİYETİ

Seçilmeyen öğrenciler, yabancı dil ve not ortalaması kriterlerini yerine getirdikleri ve yeterli anlaşma kontenjanı kaldığı taktirde,  Mevlana Değişim Programından hibesiz olarak faydalanabilirler. Bu durumda,  normal Mevlana öğrencisinin yapması gereken işlemleri gerçekleştirirler ve Mevlana öğrencisi haklarından yararlanırlar, ancak kendilerine hibe ödenmez.

Not: Hibesiz Mevlana hareketliliğinden Güz döneminde yararlanmak isteyen öğrencilerin 22 Ağustos      2014 tarihine kadar Mevlana Birimi'ne bir dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.  Dilekçe örneği için  tıklayınız...